Workshop Sociaal Intranet

In anderhalve dag een actieplan

Een sociaal intranet met maximaal bereik

Een cultuur waarin medewerkers maximaal betrokken zijn bij de organisatie? Of je nu veel thuis, onderweg of op kantoor werkt? Een modern sociaal intranet waarin jij maximaal impact maakt met jouw communicatie ligt binnen handbereik.

Zorgen dat je alles uit je huidige Microsoft 365 licentie haalt? Er is meer mogelijk dan je denkt zonder extra kosten te maken.

In een workshop van anderhalve dag helpen we jou versneld te komen tot een actieplan voor jouw sociaal intranet.

Waarom een sociaal intranet?

Modern intranet

Modern intranet naar de laatste mogelijkheden om jouw medewerkers optimaal te informeren.

Optimale employee experience

Alle apps voor jouw medewerkers geïntegreerd in jouw intranet

Sociaal platform

Breng mensen samen in jouw organisatie

In anderhalve dag een actieplan voor jouw sociaal intranet?

Onze aanpak

Van inspiratie naar een actieplan

Wat is er mogelijk?

Op basis van een snelle inventarisatie van jullie huidig omgeving bepalen we samen hoe jouw intranet eenvoudig verbeterd kan worden.

Modern Intranet

We richten het intranet technisch zo in dat het voldoet aan al jouw basisvoorwaarden en direct gebruik kan worden. Samen geven we invulling aan belangrijke elementen als huisstijl, navigatie, structuur en belangrijke onderdelen als een smoelenboek.

Optimale employee experience

Het intranet wordt al snel belangrijker voor jouw medewerkers als het tevens kan dienen als ingang naar alle belangrijke apps in jouworganisatie. Samen bepalen we het design van de medewerker ervaring en integreren we de belangrijkste applicaties, nieuwsberichten en taken in jouw intranet met Viva Connections.

Sociaal platform

Viva Engage (voorheen Yammer) is een belangrijke bouwsteen binnen Microsoft 365. We integreren dit in jouw intranet en laten zien hoe iedereen in jouw organisatie verbonden kan zijn en blijven. Een ideale uitbreiding van jouw (interne) communicatiemix.

Wat is er verder nodig?

Er staat een MVP gebaseerd op SharePoint Online, Viva Connections en Viva Engage. Een goede basis voor verbeterde informatievoorziening, een dashboard voor jouw medewerkers met alle belangrijke applicaties en een sociaal component. Samen bepalen we wat er nodig is om dit af te ronden. Denk aan content migratie, training van redacteuren, targetting van apps en introductie naar medewerkers.

Terugkommiddag

Wij hopen dat je op de eerste dag geïnspireerd bent geraakt over de vele mogelijkheden. De eerste dag is ook vrij intensief. Wellicht zijn er open punten, heb je vragen (van collega’s) of wil je de MVP nu al verder optimaliseren. Aan het eind van deze terugkommiddag kun je aan de slag, kent een sociaal intranet geen geheimen meer voor jou en zul je jouw organisatie verrassen!

Ja, ik wil een workshop!

Privacy(Vereist)
Scroll naar boven