Daniëlle: “Voor mij is Adoptify 100% een Great Place to Work!”

We zijn niet zo van de dikdoenerij, maar hier zijn we toch wel ontzettend trots op: ál onze medewerkers vinden Adoptify een topwerkgever. Wow… Omdat we zelf even de woorden niet konden vinden, vertelt onze Office Manager en onmisbare duizendpoot Daniëlle Kruiswijk waarom zij Adoptify een Great Place to Work* vindt.

Aan de slag bij Adoptify

“Na acht jaar in dienst bij mijn vorige werkgever werd het de hoogste tijd voor een nieuwe uitdaging”, vertelt Daniëlle. “Zowel het bedrijf Adoptify als de vacature voor Office Manager sprak me aan en de rest is geschiedenis. Ik vond het spannend, want ik startte midden in de coronatijd. Hoe maak je je dan alles eigen als je op afstand werkt? Maar Adoptify zou Adoptify niet zijn als ze hier geen passende oplossing voor hadden. De start voelde als een warm bad: van een coronaproof joinersprogramma op het clubhuis en een goed ingerichte thuiswerkplek tot een mooie bos bloemen en fles bubbels bij thuiskomst. Bovendien maakte ik in de eerste week online kennis met alle collega’s. Alles was tot in de puntjes verzorgd.”

“Vanaf dag één voelde ik me ontzettend welkom bij Adoptify.”

Never a dull moment

Daniëlle is voor ons de spin in het web. Van leasecontracten, marketingsupport, on- en offboarding van medewerkers en finance tot projectadministratie en het organiseren van events & teambuildingactiviteiten: onze Daniëlle klaart de klus. Daniëlle: “Geen dag is hetzelfde. Er zijn natuurlijk een aantal terugkerende werkzaamheden, maar meestal laat ik me leiden door wat er voorbijkomt en door collega’s die mijn hulp kunnen gebruiken. Afwisseling, uitdaging en plezier zijn voor mij belangrijk in een baan. Gelukkig krijg ik bij Adoptify alle vrijheid en het vertrouwen om mijn werk op mijn manier te doen.”

Aandacht voor de mens

Bij Adoptify staat onze activiteitenkalender bomvol leuke dingen zoals een teamweekend in het buitenland, een skitrip en een tweedaags kerstfeest. “Niet alleen dat is fantastisch, maar ook dat er in je wordt geïnvesteerd als persoon”, vindt Daniëlle. “Er zijn workshops, trainingen, kennissessies… noem maar op. Er wordt echt geluisterd naar waar jíj blij van wordt. Eigen inbreng en initiatief worden ontzettend gewaardeerd en bijzondere zakelijke en privéaangelegenheden gaan niet ongestoord voorbij.”

“We hebben een fijn clubhuis om samen te werken én om plezier te hebben.”

Ambities voor de toekomst

Adoptify groeit in medewerkers, projecten en expertise. “Ik ga graag mee vooruit en zet ook voor dat steeds grotere team mijn beste beentje voor”, geeft Daniëlle aan. “Mét behoud van het familiaire. Zelf wil ik mijn kennis en vaardigheden uitbreiden met onder andere trainingen en workshops, zodat ik mijn collega’s nog beter kan helpen bij de uiteenlopende vraagstukken die ze hebben.”

“Dat we alweer voor de tweede keer zijn gecertificeerd als Great Place To Work is toch echt wel een bekroning op ons harde werken”, besluit Daniëlle. “Adoptify vormt een hecht team van enthousiaste medewerkers die niet alleen professioneel zijn, maar samen ook ontzettend veel lol beleven. In mijn ogen dé ideale mix voor een Great Place to Work.”

Great Place to Work Adoptify

Great Place to Work onderzoekt goed werkgeverschap (vertrouwen, trots en plezier) en helpt organisaties dit te verbeteren.

Ruimte voor de beste vakmensen!

Ben jij op zoek naar een baan waarin je jouw wensen en ambities kwijt kunt? Kijk dan snel bij onze vacatures en plan een kennismaking in!

Scroll naar boven