Daniëlle Kruiswijk

Office Manager

Een spontane, sociale, graag onder de mens zijnde boerendochter, opgegroeid op het water en als Office Manager bij Adoptify de spin in het web van een jong, gedreven, ambitieus team waar persoonlijk contact en fun erg belangrijk is. Ik zorg er graag voor dat alles op rolletjes loopt.

Achtergrond

Vanwege mijn opleidingen bij Schoevers, ben ik het office management ingerold. Eerst heb ik een aantal jaar in het AMC op het Tropencentrum gewerkt, vervolgens bij een subsidieadviesbureau en nu met veel plezier bij Adoptify.

Naast het office management heb ik de afgelopen jaren ook ervaring opgedaan in de ‘marketing en sales’. En hierbij heb ik mijzelf wegwijs gemaakt en veel gewerkt met systemen zoals WordPress, Mailchimp en Pipedrive. En omdat ik het leuk vind om nieuwe dingen te leren, heb ik een cursus DTP gedaan.

Rol

Als Office Manager bij Adoptify ondersteun ik met veel zorg en aandacht dit jonge en ambitieuze team en het management bij het uitvoeren van hun werkzaamheden. Daarnaast denk ik graag mee om de processen binnen Adoptify nog verder te optimaliseren en efficienter in te steken.

Van leasecontracten, marketingsupport, on- en offboarding van medewerkers tot projectadministratie, finance en het organiseren van events en teambuilding activiteiten.

Alles komt voorbij op een dag. Never a dull moment. Juist die afwisseling in mijn werk, maakt dat ik elke dag weer leer en met plezier naar ons Clubhuis in Halfweg rijd of vanuit mijn thuiskantoor werk. En gelukkig krijg ik bij Adoptify alle vrijheid en het vertrouwen om mijn werk op mijn manier te doen.

Goed om te weten

In mijn vrije tijd sta ik graag op de tennisbaan, langs het voetbalveld of ben ik op De Vecht of de Plassen te vinden. Daarnaast ben ik een fanatiek wintersporter (apres skiër) en ontdek ik elk jaar weer een ander continent.

Scroll naar boven