Ontdek het digitale potentieel van jouw organisatie

DiGi Fit Index Scan

CIO | AFDELINGSMANAGERS | IT MANAGERS | HR-MANAGERS

De scan kan al in 2 weken uitgevoerd worden.
Normale doorlooptijd is 6 weken.

Maak van jouw organisatie een digitaal fitte en vaardige organisatie. Ontdek het digitale potentieel en weet welke leerbehoeften jouw medewerkers hebben, want de digitale fitheid van je organisatie hangt af van de digitale vaardigheid, digitale cultuur en veranderbereidheid van jouw medewerkers. Dit is meetbaar. De DiGi Fit index geeft je concrete handvatten om medewerkers gericht te ondersteunen bij de continue digitale transformatie en je afdelingen beter te laten werken. Zo kun je digitaal (samen)werken meetbaar leuker en efficiënter maken en serieuze productiviteitswinst boeken.

Ja, ik ben benieuwd.

Toon mij de resultaten van Zomaar een organisatie.

De belangrijkste resultaten van een Digi Fit Index scan presenteren we, naast een gedetailleerd rapport, in een infographic. Download hier een geanonimiseerde infographic.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Inzicht in de digitale vaardigheid van jouw medewerkers en de digitale fitheid van hun afdeling

Weet jij waar je kan verbeteren nu er door covid-19 veelvuldig digitaal en op afstand gewerkt moeten worden? Ken jij de ICT beperkingen die afdelingen en medewerkers ervaren? Kunnen jouw medewerkers de verandering van tientallen updates per week goed volgen? Wat willen afdelingen en medewerkers eigenlijk zelf aan nieuwe ICT mogelijkheden?

Met de DiGi Fit Index Scan meet je hoe goed je organisatie in staat is hiermee om te gaan en welke  ondersteuning en leerbehoeften je medewerkers hebben om écht digitaal vaardig te zijn.

De Digi Fit Index Scan geeft inzicht in:

  • De populatie aan de hand van de 3 digitale persoonlijkheden
  • De digitale vaardigheid van de medewerkers op basis van 5 productiviteitsgebieden
  • De digitale fitheid van afdelingen op basis van 5 digitale dimensies
  • Een persoonlijk groeiplan voor de medewerker op basis van zijn/haar vaardigheden
  • De belangrijkste digitale handelingen per afdeling en de organisatie
  • De verschillende digitale werkstijlen binnen de organisatie
  • Waar het grootste verbeter-potentieel valt te behalen
  • Met welke leervormen dit het best gerealiseerd kan worden

Na de inzet van de DiGi Fit Index Scan krijg jij van onze consultants een gedegen advies op basis van de uitkomsten van de DiGi Fit Index Scan. Hierin adviseren wij hoe jouw organisatie het digitaal (samen)werken leuker, slimmer en productiever kan maken.

Met de kennis die je hebt opgedaan met de DiGi FiT Index Scan kan je medewerkers gericht ondersteunen. Met de Adopt-on support BOT maak jij je medewerkers op basis van hun DigiFit profiel digitaal vaardiger en zelfredzamer. De Adopt-On support BOT is 24/7 beschikbaar voor online ondersteuning en coaching voor Microsoft Teams en Microsoft 365.

Alles weten over de Digi Fit Index Scan?

Download de productbrochure 'DigiFit Index Scan'.

Download de Digi Fit Index Scan productbrochure

Klanten over de Digi Fit Index Scan

Adoptie- en Changeconsultant Niek vertelt je graag meer

Niek is productowner van de DiGi Fit Index Scan. Hij kan er je veel over vertellen en helpt je graag bij het vinden van de juiste weg naar een Digitaal fitte organisatie.

Neem contact met mij op