Optimale controle

Veilig werken in de cloud

Volledige controle over jouw digitale werkplek

Veiligheid

Je online werkomgeving maximaal beveiligen, maar niet ten koste van de gebruiksvriendelijkheid? Gebruiksgemak en beveiliging gaan prima hand in hand. Bij het inrichten van Microsoft 365 zorgen we dat al jouw data, apps, devices en de identiteit van de gebruikers goed beveiligd zijn. Daarbij vormt de Zero Trust Security aanpak van Microsoft de leidraad.

Inrichting en beheer

Digitaal werken zonder obstakels? Hoe je digitale werkplek is ingericht, bepaalt hoe productief jouw medewerkers kunnen zijn. Met een gestructureerd plan voor de meest optimale inrichting bevorderen we de productiviteit en zorgen we ervoor dat de digitale omgeving eenvoudig te beheren is. Zo houd je ook grip op de kosten voor inrichting en beheer.

Informatiemanagement

Wie kan er bij welke data en hoe ga je om met verschillende typen gegevens? Zicht hebben op wie er toegang heeft tot welke data binnen je organisatie wordt steeds belangrijker, net als voldoen aan de complexe AVG/GDPR-wet- en regelgeving. Met de Zero Trust Security aanpak krijgt elke medewerker toegang tot de minimaal benodigde informatie om zijn werk te doen.

Microsoft 365 Security Assessment

Verbeter de cyberweerbaarheid van je bedrijf door de Zero Trust Security aanpak van Microsoft te omarmen. Met de Microsoft 365 Security Assessment brengen we in kaart hoe je jouw organisatie, medewerkers, digitale werkplek en data zo goed mogelijk kunt beschermen tegen cyberaanvallen of hacks. Daarbij kijken we naar de volgende onderdelen van je IT-omgeving: identiteiten van gebruikers, eindpunten zoals laptops en mobiele telefoons, data en apps. Je ontvangt een rapportage met concrete verbeterpunten waar je direct mee aan de slag kunt. Hulp nodig bij de implementatie? Ook daar ondersteunen we je graag bij.

Datamigratie Workshop

Veel organisaties hebben hybride werken omarmd. Toch zien wij in de praktijk dat veel organisaties het informatiebeheer nog onvoldoende op orde hebben. Er zijn vragen over waar informatie veilig op te slaan, hoe informatie te delen, te voldoen aan wet- en regelgeving en de rest van de organisatie hierin mee te krijgen. Voor veel IT managers, informatiemanagers en beheerders is dit de uitdaging.​ In de workshop datamigratie, toegespitst op jouw organisatie, leer je hoe je gestructureerd en veilig je bedrijfsdata migreert naar je cloudomgeving.

Deze klanten gingen jou voor

Logo UMC Utrecht

Medewerkers Universitair Medisch Centrum werken veilig samen door versnelde uitrol van Microsoft 365

Logo Gemeente Den Haag

Eén van de grootste gemeenten van Nederland voldoet aan de eisen van dataclassificatie met Microsoft Purview Information Protection

Logo woningcorporatie De Goede Woning

Nieuwe, gestructureerde werkwijze voor Woningcorporatie De Goede Woning met Microsoft 365

Jochem van Niel

Ook veilig werken in de cloud met Microsoft 365?

We helpen je graag met volledige controle over jouw digitale werkplek!

Scroll naar boven