Productiever en creatiever

Slim samenwerken met Microsoft 365

Verhoog je productiviteit

Digitale vaardigheden

De ontwikkelingen in technologie volgen elkaar in hoog tempo op. Elke dag komen er nieuwe tools op de markt waarmee je altijd en overal slimmer en productiever kunt samenwerken. Optimaal gebruikmaken van deze mogelijkheden vraagt niet alleen om moderne tools maar ook om de juiste digitale vaardigheden. 

Heldere werkafspraken

In onze afdelingsgerichte aanpak zetten wij de mens centraal. Door per afdeling goed te kijken hoe samenwerken makkelijker en slimmer kan. En door dit te vertalen in heldere werkafspraken. Zo zorgen we dat je medewerkers productief aan de slag kunnen op een manier die voor iedereen plezierig en haalbaar is. 

Continu leren

Natuurlijk wil je als organisatie optimaal profiteren van de technologische vooruitgang. Maar hoe goed en snel kunnen je medewerkers daarin meekomen? Als werkgever betekent dit voortdurend balanceren tussen het absorberen van innovatie en het lerend vermogen van de mensen in jouw organisatie. 

Microsoft 365 Copilot Kickstart

Hoe geweldig zou het zijn als je de productiviteit binnen je bedrijf tot wel 70% kunt verhogen? Met Copilot voor Microsoft 365 is dat mogelijk! Maar waar begin je?

Met het Microsoft 365 Copilot Kickstart Programma van Adoptify bieden we een op maat gemaakte pilot die perfect is afgestemd op de specifieke behoeften van jouw organisatie, en dat al vanaf 10 licenties. Het programma van 10 weken is ontworpen om inzicht te verwerven, te experimenteren, te leren en te onderzoeken hoe de randvoorwaarden voor effectief en veilig gebruik binnen jouw organisatie kunnen worden ingeregeld.

Masterclass IT Adoptie

De productiviteit verhogen, beter samenwerken en een veilige werkplek creëren? Dat omvat meer dan alleen het ‘aanzetten’ van Microsoft 365. Ook de adoptie van de nieuwe tools en richtlijnen door je medewerkers bepaalt het succes. Want hoe zorg je dat zij Microsoft 365 ook daadwerkelijk op de juiste manier én blijvend gaan gebruiken?  

Houd jij je bezig met het uitrollen van de Microsoft 365-werkplek? Wil je alle ins en outs weten van een succesvolle adoptieaanpak? En leren hoe je van IT-adoptie een continu proces maakt? Doe dan mee met onze informatieve, kleinschalige en praktische masterclass IT-adoptie. 

Adoptie consultant

DiGi Fit Index Scan

Zoek je concrete handvatten om je medewerkers gericht te ondersteunen bij de digitale transformatie van je organisatie? En om je afdelingen beter en productiever te laten (samen)werken? Vraag onze DiGi Fit Index Scan aan. 

De DiGi Fit Index Scan van Adoptify geeft direct inzicht in: 

  • hoe digitaal vaardig je medewerkers zijn; 
  • hoe digitaal fit elke afdeling is; 
  • hoe groot de digitale veranderbereidheid binnen je organisatie is; 
  • wat het verbeterpotentieel is voor digitaal (samen)werken en verbinden; 
  • welke leerbehoeften je medewerkers hebben en hoe je ze hierin optimaal kunt ondersteunen. 

Deze klanten gingen jou voor

Logo woningcorporatie Woonzorg Nederland

Medewerkers van Woonzorg Nederland werken efficiënter en flexibeler samen in nieuwe Teams-omgeving

Logo woningcorporatie De Goede Woning

Nieuwe, gestructureerde werkwijze voor Woningcorporatie De Goede Woning met Microsoft 365

Frisse start voor gemeente Drimmelen met digitale werkplek door ondersteuning Adoptify

Wil je ook slimmer samenwerken met Microsoft 365?

 Wij helpen je graag met digitale vaardigheden, heldere afspraken en training medewerkers. 

Scroll naar boven